Hyppää sisältöön

Krokotiilirock siirtyy vuodella Lappeenrannan kesäteatterissa – Imatralla teatterikesän kohtalo on vielä avoin

Krokotiilirockiin ostetut liput voi joko palauttaa tai siirtää kesälle 2022. Näytelmä oli alun perin tarkoitus esittää jo viime kesänä.

Lappeenrannan kaupungin mukaan näytelmän siirtäminen on poikkeustilanteessa mahdollista. Arkistokuva Olen suomalainen -näytelmän harjoituksista kesältä 2019. Kuva: Mikko Savolainen / Yle

Krokotiilirock-näytelmä siirtyy Lappeenrannan kesäteatterissa kesälle 2022.

Näytelmän tuottava Polartuotanto-yhtiö kertoo tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun), että siirtäminen oli lopulta ainut vaihtoehto koronavirustilanteen ja tapahtumarajoitusten epävarmuuden vuoksi.

Lappeenrannan kaupungin puolesta kesäteatteriesityksen siirtäminen on poikkeuksellisessa tilanteessa mahdollista. Jo hankitut teatteriliput voi joko palauttaa tai siirtää kesälle 2022.

Krokotiilirock piti alun perin nähdä Lappeenrannassa jo kesällä 2020, mutta näytelmä lykkääntyi koronarajoitusten vuoksi kesään 2021.

Imatralla Pokka pitää -kesäteatteriesityksen kohtalo on vielä auki. Teatterinjohtaja Timo Rissasen mukaan päätöksiä tehdään joko tällä viikolla tai ensi viikon alussa. Jos näytöskausi toteutuu, katsomopaikoista voidaan näillä näkymin ottaa käyttöön puolet.