Hyppää sisältöön

Oulun kokoontumisrajoituksia lievennetään – lauantaista eteenpäin korkeintaan 20 hengen kokoontumiset sallitaan

Oulussa tulee lauantaista eteenpäin voimaan Pohjois-Suomen aluehallintoviraston kokoontumisia koskevat määräykset. Toukokuun lopulla 50 henkilön kokoontumiset ovat mahdollisia. Oulun liikuntapaikkoja koskevat rajoitukset pysyvät vielä ennallaan.

Oulussa koronarajoituksia höllätään, mutta liikuntalaitosten osalta rajoitukset pysyvät ennallaan. Kuva: Paulus Markkula / Yle

Oulussa tulee lauantaista eteenpäin voimaan Pohjois-Suomen aluehallintoviraston kokoontumista koskevat määräykset.

20 henkilön kokoontumiset ovat mahdollisia 23. toukokuuta saakka. Sen jälkeen on voimassa 50 henkilön kokoontumisrajoitus yhden viikon ajan toukokuun loppuun, eli 31. päivä saakka.

Muutoin Oulun kaupungissa vielä voimassa olevat koronarajoitukset pysyvät ennallaan 23. toukokuuta saakka. Voimassa olevat rajoitukset koskevat aikuisten ryhmäliikuntaa sisätiloissa sekä uimahallien ja liikuntatilojen käyttöä. Uimahallit ja kaupungin liikuntapaikkoja pidetään auki lasten ja nuorten harrastustoimintaan, terapia- ja kuntoutusryhmille, lähetteellä kuntoutukseen tuleville, liikunta-avustajakortin omaaville sekä kilpaurheilijoille.

Kuntosaleja ja uimahallit ovat avoinna myös 65 vuotta täyttäneille. Muille tilat pysyvät suljettuina ainakin 23. toukokuuta saakka.

Tietomaa voidaan avata yleisölle maanantaista 17. toukokuuta alkaen.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

.
.