SJK ottaa lauantaina lehtereille noin kolmanneksen stadioninsa kapasiteetista eli noin 2000 katsojaa

Seinäjoen Jalkapallokerho on joutunut pelaamaan kaksi ensimmäistä kotiotteluaan ilman yleisöä. Otteluun matkustamista ei suositella yli maakuntarajojen. Ottelutapahtumassa on käytössä ehdoton maskipakko.

Viime kaudella lokakuussa SJK:n kotiottelussa HJK:ta vastaan katsomossa oli 1850 katsojaa. Pallossa HJK:n japanilaistähti Atomu Tanaka. Kuva: Marko Tuominiemi / AOP

Seinäjoen Jalkapallokerho ottaa lauantaina noin 2000 ihmistä katsomoihin, kun seinäjokelaisjoukkue pelaa kauden kolmannen kotiottelunsa. SJK:n vieraaksi saapuu Veikkausliigan suurin ennakkosuosikki, HJK.

Kaksi edellistä kotiotteluaan SJK on joutunut pelaamaan tyhjille katsomoille.

Nyt ulkona pidettävään ottelutapahtumaan pääsee yleisöä sisään aluehallintoviraston antamien turvamääräysten ja suosituksien mukaisesti. SJK:n tiedotteen mukaan (siirryt toiseen palveluun) turvallisuussuunnitelma lauantaiseen otteluun on tehty yhteistyössä aluehallintoviraston ja paikallisen tartuntatautilääkärin kanssa.

Ilman maskia ei asiaa katsomoon

Tapahtumaan otetaan sisään yhdeksään eri katsomolohkoon noin kolmannes Seinäjoen jalkapallostadionin kokonaiskapasiteetista.

SJK:n kotiottelussa on käytössä ehdoton maskipakko kaikille katsojille. Maski on myös sisäänpääsyn edellytys.

Tapahtumaan matkustamista ei suositella yli maakuntarajojen. Näin vieraskannattajien matkustamista paikan päälle ei suositella.

Aiemmin tällä kaudella yleisöä on ollut Veikkausliigassa muun muassa Kuopiossa ja Oulussa.

Veikkausliigan ottelu SJK–HJK lauantaina 22.5. klo 17 Seinäjoen jalkapallotadionilla.

Lue myös: