1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. tieliikenneonnettomuudet

Matkustaja kuoli henkilöauton ulosajossa Tammisaaressa – myös kuljettajalle vakavia vammoja

Turma tapahtui Tenholantien ja Böningintien risteyksessä Tammisaaren keskustasta hieman Salon suuntaan noin kello 12.40. Poliisin mukaan tapauksen tutkinnan rikosnimikkeet ovat törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus.

Poliisi ja pelastuslaitos eivät kertoneet torstaina onnettomuusautossa olleista tarkempia tietoja, kuten sukupuolta tai ikää. Kuva: Kristiina Lehto / Yle

Henkilöauton matkustaja kuoli ulosajossa Raaseporin Tammisaaressa torstaina. Ajokin kuljettaja sai onnettomuudessa vakavat vammat, kertoo Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Turma tapahtui Tenholantien ja Böningintien risteyksessä Tammisaaren keskustasta hieman Salon suuntaan noin kello 12.40. Autossa ei ollut kaksikon lisäksi muita.

Poliisi ja pelastuslaitos eivät kertoneet torstaina onnettomuusautossa olleista tarkempia tietoja, kuten sukupuolta tai ikää. Tieltä suistunut auto vaurioitui päivystävän palomestarin mukaan pahoin. Turmapaikalla on 50 kilometrin nopeusrajoitus.

Poliisin mukaan tapauksen tutkinnan rikosnimikkeet ovat törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus. Onnettomuuden jälkien raivaus kesti puolitoista tuntia.