1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Rovaniemi

Rovaniemellä Rovakadulla käynnistyy kaukolämpö- ja sähköverkkojen rakentaminen – luvassa lämmönkeskeytyksiä vaikutusalueen asiakkaille

Työt pyritään tekemään valmiiksi nopeasti, jotta niistä aiheutuvat haitat jäävät mahdollisimman vähäisiksi ja kestoltaan lyhyiksi.

Kaukolämpöverkon liitostyöt Rovakadulla aiheuttavat lämmönkeskeytyksiä vaikutusalueen asiakkaille. Kuva: Visit Rovaniemi

Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n rakennustyöt Rovakadulla käynnistyvät tulevana tiistaina 25. toukokuuta. Rakennustöiden on määrä valmistua elokuun aikana, tiedottaa Napapiirin Energia ja Vesi Oy.

Rovakadun työt käynnistyvät katualueen liikennejärjestelyillä. Liikenneväylät pysyvät avoinna sekä kevyelle liikenteelle että ajoneuvoliikenteelle. Kulku kiinteistöille turvataan, mutta Rovakadun länsipuolen pysäköintipaikat eivät ole käytössä työmaan aikana.

Kaukolämpöverkon liitostyöt aiheuttavat lämmönkeskeytyksiä vaikutusalueen asiakkaille. Tarkemmasta lämmönkeskeytyksen ajankohdasta ilmoitetaan asiakkaille hyvissä ajoin.

– Työt pyritään tekemään valmiiksi nopeasti, jotta niistä aiheutuvat haitat jäävät mahdollisimman vähäisiksi ja kestoltaan lyhyiksi. Töitä tehdään myös viikonloppuisin, mutta ne lopetetaan päivittäin klo 20 mennessä. Neve pahoittelee töiden aiheuttamaa haittaa alueella, tiedottaa Napapiirin Energia ja Vesi Oy.

Lisää Lapin uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.