Hyppää sisältöön

M/S Gabriella seilaa Kotkan Kantasatamaan myös kesäkuussa – peruttuja ulkomaan risteilyjä korvataan kotimaisilla

Viking Line on lisännyt Kotkan-risteilyjen lähtöjä matkustusrajoitusten vuoksi. Kotkan-risteilyt ovat yksi keino hyödyntää M/S Gabriellan toimettomuutta, kun ulkomaan risteilyjä on peruttu.

M/S Gabriella tulee Kotkaan myös kesäkuussa. Arkistokuva. Kuva: Petteri Bülow / Yle

Viking Line lisää lähtöjään Helsinki–Kotka-risteilylle, Haminan-Kotkan satama tiedottaa.

Uudet lähtöpäivät Helsingistä ovat 18. ja 28. kesäkuuta. Alkuperäinen risteilyajankohta pysyy samana, eli 28.–30. heinäkuuta. Alun perin risteily suunniteltiin niin, että laiva toisi risteilijät Kotkaan Meripäivien aikaan.

Viking Line on lisännyt Kotkan-risteilyn lähtöjä matkustusrajoitusten vuoksi. Ruotsin ja Latvian koronatilanteen vuoksi M/S Gabriellan risteilyreittejä muutetaan ja lähtöjä Visbyhyn ja Riikaan perutaan. Kotkan-risteilyt ovat yksi keino hyödyntää M/S Gabriellan toimettomuutta.

– Matkustajiemme turvallisuus on Viking Linelle kaikki kaikessa. Kotkan ainutlaatuinen viehätys syntyy perinteisen satamakaupungin tunnelmasta, upeista kaupunkipuistoista ja koko perheen vierailukohteista, jotka esittelevät merten elämää, kulttuuri- ja merenkulun historiaa. Näinä aikoina on oltava luova, kertoo Viking Linen myyntijohtaja Kaj Takolander tiedotteessa.

Laiva saapuu kaksi yötä kestävillä risteilyillä Kotkan Kantasatamaan kello 10 ja lähtee satamasta kello 19 jatkamaan reittiään.

Kotkassa risteilyvieraat saavat tutkia Kotkansaarta joko itsenäisesti tai heille järjestetyillä retkillä. Laiva pysähtyy meno- ja paluumatkalla Tallinnassa, mutta mahdollisuutta nousta maihin ei ole.

.
.