Hyppää sisältöön

Oulun keskustaan saadaan pala IKEA-huonekaluketjua: sisustuksen suunnittelustudio avataan kauppakortteli Pekuriin vuoden 2022 keväällä

Uutta tavarataloa kauppaketju ei ole Ouluun tuomassa, joten tuotteita ei studiosta voi ostaa mukaan. Tilauksien tekeminen kuitenkin on mahdollista. Vastaavanlaiset kodin sisustukseen ja tilauksiin keskittyvät studiot IKEA on avannut aiemmin Helsinkiin ja Jyväskylään. 

Kauppakortteli Pekuriin on viime vuosina etsitty uusia vuokralaisia Stockmannin tilalle, ja nyt niitä on saatukin runsain joukoin. lKEAn sisustussuunnittelukin on halunnut tulla Oulun keskeisimmälle paikalle. Pekuri kuvattuna kesäkuussa 2019. Kuva: Taneli Kärki / Yle

Ruotsalainen huonekaluketju IKEA avaa Oulun keskustaan suunnittelustudion ensi vuoden keväällä.

Studio saadaan Rotuaarille kauppakortteli Pekuriin.

Studion yhteydessä on myös laaja näyttelytila, jossa on näkyvillä IKEAN tuotteita. Vastaavanlaiset studiot IKEA on avannut aiemmin Helsinkiin ja Jyväskylään.

Uutta tavarataloa kauppaketju ei ole Ouluun tuomassa, vaan studio on tarkoitettu kodin sisustuksen suunnittelua ja tilauksia varten, kertoo IKEA Suomen liiketoiminnan kehitysjohtaja Ann-Christin Pilviö.

Tuotteita ei kuitenkaan uudesta IKEAn toimipisteestä pysty ostamaan mukaan, eikä suunnittelustudiossa ole ravintolaa tai noutopistettä.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

.
.