Hyppää sisältöön

Kesän matkailulle ladataan kovia odotuksia – Ukkohallassa avajaiset viikon päästä

Edessä on jo toinen koronakesä, jolloin suomalaiset suuntaavat kotimaan kohteisiin. Esimerkiksi Lomarenkaan mökkejä on varattu 30 prosenttia enemmän kuin koronaa edeltävinä vuosina. Talvikohteena tunnetussa Ukkohallassa kesälle on kovat odotukset.

Ukkohallan toimitusjohtaja ja yrittäjä Jussi Kiiskilä uskoo vilkkaaseen matkailukesään. Kuva: Sipe Myllyniemi / Yle

Alkavasta suvesta on tulossa toinen poikkeuksellinen mökkikesä, jopa vilkkaampi kuin viime kesästä. Esimerkiksi Suomen suurimman mökkivälittäjän, Lomarenkaan, mökkejä on varattu 30 prosenttia enemmän kuin koronaa edeltävinä vuosina.

Kesästä odotetaan jälleen matkailullisesti hyvää kotimaan kamaralla. Talvikohteena tunnetussa Hyrynsalmen Ukkohallassa kesälle on kovat odotukset.

Paikkoja laitetaan parhaillaan kuntoon talven jäljiltä. Kesäkauden avajaisia vietetään viikon päästä, kertoo Ukkohallan toimitusjohtaja ja yrittäjä Jussi Kiiskilä.

– Matkailukesästä on tulossa vilkas. Kaikki merkit viittaavat siihen.

Kiiskilä kertoo, että viime vuosina kesän matkailijamäärät ovat kasvaneet. Kuuntele juttu alta:

Korona-aikana kotimaan matkailijamäärät ovat kasvaneet. Alkavasta kesästä odotetaan jälleen hyvää kotimaan matkailulle. Odotukset ovat kovat myös Hyrynsalmen Ukkohallassa, kertoo yrittäjä ja toimitusjohtaja Jussi Kiiskilä. Sipe Myllyniemi haastattelee.

Lisää Kainuun uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.