Hyppää sisältöön

Oulu10-virastotalon remontti alkaa juhannuksen jälkeen – vuoden kestävän korjauksen ajan asiakaspalvelu on osoitteessa Saaristonkatu 8

Virastotalossa alkaa vesivahinkoremontti. Rakennuksen kumpaankin kellarikerrokseen on päässyt betonirakenteen läpi vähäisiä määriä sulamis- ja sadevesiä. Tämä on havaittu ensimmäisen kerran jo alkuvuonna 2018.

Oulu10 Torikadulla menee kiinni noin vuoden ajaksi vesivahinkoremontin vuoksi. Kuva: Paulus Markkula / Yle

Oulun kaupungin virastorakennus Oulu10 osoitteessa Torikatu 10 menee remonttiin juhannuksen jälkeen. Remontin vuoksi iso osa kaupungin asiakaspalvelusta siirtyy väliaikaisesti osoitteeseen Saaristonkatu 8.

Saaristonkadulle muuttavat Oulu10-asiakaspalvelu, ikäihmisten Aino-neuvonta, monikielinen ohjaus- ja neuvontapiste Villa Victor sekä kaupungin palveluohjaajat.

Asiakaspalvelu uudessa osoitteessa on muuton vuoksi pari päivää kiinni. Oulu10 avataan keskiviikkona 30. kesäkuuta. Samoissa tiloissa ovat aiemmin toimineet poliisin asiakaspalvelu ja Hovihalli-ruokakauppa.

Oulu10-asiakaspalvelun tavoittaa myös netissä ja sosiaalisessa mediassa

Torikadulla vuonna 2008 valmistuneen virastotalon kumpaankin kellarikerrokseen on päässyt betonirakenteen läpi vähäisiä määriä sulamis- ja sadevesiä. Tämä on havaittu ensimmäisen kerran jo alkuvuonna 2018.

Oulu10-virastotalon remontin odotetaan valmistuvan heinä-elokuussa 2022.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

.
.