Hyppää sisältöön

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän kesäkokous järjestetään elokuun lopussa Torniossa

Puolue perustelee kokouspaikan valintaa sillä, että Tornion sijainti Ruotsin rajalla on herättänyt mielenkiintoa valtakunnallisesti, etenkin kun Tornio on ollut otsikoissa viimeisen vuoden aikana useasti koronaturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Perussuomalaisten torniolainen kansanedustaja Kaisa Juuso sanoo olevansa kokouspaikan valinnasta ylpeä ja otettu. Kuva: Pekka Tynell / YLE

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän kesäkokous järjestetään 24.–25. elokuuta Torniossa.

Puolueen tiedotteessa kokouspaikan valintaa perustellaan sillä, että Tornion sijainti Ruotsin rajalla on herättänyt mielenkiintoa valtakunnallisesti, etenkin kun Tornio on ollut otsikoissa viimeisen vuoden aikana useasti koronaturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

– Olen ylpeä ja otettu saadessani kollegani perussuomalaisten kansanedustajat, ryhmäkanslian asiantuntijat sekä avustajamme vierailemaan kotikaupunkiini, sanoo tiedotteessa perussuomalaisten torniolainen Kaisa Juuso.

Kesäkokouksessa keskustellaan muun muassa eduskunnan alkavan syysistuntokauden asioista.

Eduskuntaryhmä vierailee kokouspäivien aikana ainakin Outokummun terästehtaalla ja myös Tornion Panimo kiinnostaa.

Toisena kokouspäivänä kansanedustajat jalkautuvat kansan juttusille ainakin Torniossa, Kemissä, Keminmaassa, Simossa ja mahdollisesti myös Tervolassa.

Lisää Lapin uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.