1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. puukotus

Kouvolan keskustassa viime viikolla tapahtuneen puukotuksen 18-vuotias uhri on paranemaan päin – epäilty vangittiin

Kouvolassa on tapahtunut lyhyen ajan sisällä kaksi puukotusta. Viime viikolla Kauppalankadulla tapahtuneen puukotuksen epäilty on vangittu. Poliisi pyytää edelleen havaintoja Kouvolan liikennepuistossa toukokuun lopussa tapahtuneesta puukotuksesta.

Kuva: Yle

18-vuotias nainen loukkaantui torstaina Kouvolan Kauppalankadulla tapahtuneessa puukotuksessa.

1990-luvulla syntynyt mies, jota epäillään alustavasti tapon yrityksestä, on vangittu.

Uhri sai vakavan vamman. Hän on edelleen sairaalahoidossa Helsingissä.

– Tila on kuitenkin hyvä ja siinä mielessä vakaa. Hän on jo paranemaan päin. Tässä odotellaan, että päästäisiin kuulemaan häntä, kertoo rikoskomisario Mira Nieminen.

Poliisi jatkaa tutkintaa.

Liikennepuiston puukotuksesta pyydetään havaintoja

Lyhyen ajan sisällä Kouvolassa tapahtui toinenkin puukotus. Toukokuun lopussa miestä puukotettiin keskivartaloon Kouvolan liikennepuistossa. Tämänkin tapauksen tutkinta jatkuu.

– Siinä ei ole vielä tullut läpimenevää vihjettä tai tietoa meille, sanoo Nieminen.

Puukotus tapahtui Kouvolan liikennepuistossa sunnuntai-iltana 23. toukokuuta noin kello 21.

Poliisi epäilee teosta kolmea nuorehkoa miestä, joiden nähtiin poistuvan juosten puistosta. Miehillä oli yllään hupparit. Poliisin mukaan uhri ja tekijät tunsivat toisensa. Tutkimuksissa on selvinnyt, että tapahtuma liittyi heidän keskinäiseen kiistaansa.

Kaakkois-Suomen poliisi pyytää havaintoja puukotuksesta. Havainnot tai vihjeet voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjenumeroon 050 447 9574 tai sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).