Hyppää sisältöön

Apulanta ja Haloo Helsinki siirtävät stadionkonserttinsa kesälle 2022

Bändien oli tarkoitus esiintyä Olympiastadionilla peräkkäisinä viikonloppuina elokuussa 2021.

Ville Mäkinen (vasemmalla), Toni Wirtanen (keskellä) ja Sipe Santapukki eivät vielä tänä kesänä pääse juhlistamaan Apulannan 30-vuotista taivalta stadionkonsertilla. Promootiokuva. Kuva: Sam Jamsen

Apulanta ja Haloo Helsinki! -yhtyeiden tälle kesälle suunnitellut konsertit siirretään kesälle 2022. Pandemiatilanne on hankaloittanut keikkojen järjestelyjä merkittävästi.

– Vaikka tilanne vaikuttaa tällä hetkellä kehittyvän hyvään suuntaan, ja kesällä päästään varmasti nauttimaan yleisötapahtumista, tulee elokuu pian. Näin mittavien konserttituotantojen läpivienti rajoitetulla kapasiteetilla ei ole mahdollista, sillä Olympiastadionille odotetaan yhteen konserttiin noin 40 000 konserttivierasta, Nelonen Media Liven tiedotteessa todetaan.

Tiedotteen mukaan päätökset eivät olleet helppoja, mutta siirroilla halutaan varmistaa, että yleisö voi juhlia yhtyeen suurimpia keikkoja ensi vuonna turvallisesti ilman rajoituksia.

Haloo Helsinki esiintyy Olympiastadionilla 18. kesäkuuta 2022 ja Apulanta 2. heinäkuuta 2022.

Uutista on muokattu 17.6.2021 klo 14.02: Lisätty tieto siitä, että myös Haloo Helsingin keikkaa siirretään. Tarkennettu, että sitaatin lähde on Nelonen Media Liven tiedote.

.
.