1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Imatra

Imatran apulaiskaupunginjohtaja Kaisa Heinon virkasuhde päättyy marraskuun alussa – saa vuoden erokorvauksen

Imatran kaupunginhallituksen puheenjohtajat ja apulaiskaupunginjohtaja Kaisa Heino ovat päätyneet yhteisymmärryksessä siihen, että Heino luopuu virkasuhteestaan kaupunkiin marraskuun alussa. Hänelle maksetaan vuoden erokorvaus.

Imatran apulaiskaupunginjohtaja Kaisa Heino jää lomalle syyskuun alkupuolella ja hänen virkasuhteensa päättyy marraskuun alussa. Kuva: Ville Toijonen / Yle

Kaisa Heino lopettaa työnsä Imatran apulaiskaupunginjohtajana.

Imatralla kaupunginhallituksen puheenjohtajat ovat tällä viikolla neuvotelleet valtuuston toimeksiannon ja johtajasopimuksen mukaisesti apulaiskaupunginjohtaja Kaisa Heinon kanssa hänen virkasuhteestaan.

Imatra siirtyy yhden johtajan malliin ja apulaiskaupunginjohtajan virka lakkautetaan marraskuun alusta alkaen.

Imatran kaupunki kertoo tiedotteessaan (siirryt toiseen palveluun), että neuvottelujen tuloksena on syntynyt yhteisymmärrys siitä, että Heino luopuu virkasuhteestaan kaupunkiin marraskuun alussa. Hänelle maksetaan johtajasopimuksen mukaisesti 12 kuukauden erokorvaus.

Heino pitää kertyneet vuosilomansa pois ennen virkasuhteensa päättymistä. Hän jää siis lomalle syyskuun alkupuolella.

Uuden kaupunginjohtaja Ari Lindemanin alaisuuteen perustetaan kaksi uutta johtajan virkaa. Tehtävien sisällöistä tai hakuajoista ei ole vielä tietoa, mutta virkojen suunnittelu käynnistetään elokuussa.