1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kirittäret

Pelinjohtajalegenda Nalle Viljanen jatkaa Kirittärissä – työsarka laajenee entisestään

Nalle Viljanen on solminut Kirittärien kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen ja aloittaa seuran urheilutoimenjohtajana heinäkuun alussa.

Jussi "Nalle" Viljanen on luotsannut Kirittäret Suomen mestaruuteen kerta toisensa jälkeen. Kuva: Tomi Hänninen

Yhdeksän Suomen mestaruutta naisten Superpesiksessä pelinjohtajana voittanut Nalle Viljanen jatkaa Kirittärien pelinjohtajana. Jatkosopimus kattaa kaudet 2022 ja 2023.

– Minulle on tärkeää jatkaa työtä Kirittärissä ja Jyväskylässä. Seura voi hyvin ja lisäksi kotikaupunkini arvostaa seuramme toimintaa, josta osoituksena on tuleva uusi pesisstadion Hippoksella. Pelinjohtajana ja valmentajana jatkamiseen intohimoa riittää edelleen, Viljanen vakuuttaa seuran tiedotteessa.

Viljasen toimenkuva laajenee heinäkuun alusta alkaen, kun hän aloittaa myös seuran urheilutoimenjohtajana. Viljasesta tulee tärkeä lenkki esimerkiksi lahjakkuuksien kasvattamisessa edustusjoukkueeseen.

Superpesisjoukkueen lisäksi Kirittärien toiminnassa on mukana Talent-joukkueet ykköspesiksessä, suomensarjassa ja tyttöjen Superpesiksessä.

– Pelaajapolku junioreista Talentin kautta superiin on tulevaisuudessa yhä tärkeämpi ja siinä työssä Nallen rooli urheilutoimenjohtajana on merkittävä, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko.