Hyppää sisältöön

Pohjalaiset tilamyymälät on listattu kartalle - hankkeella halutaan paikallisuus esiin

Kartalla on kaikkiaan 73 tilamyymälää, jotka myyvät elintarvikkeista käsitöihin. Ruokamaa Pohjanmaa -hankkeella nostetaan esiin uusia tuotteita ja paikallisuutta.

Tavoitteena nostaa esiin uusia tuotteita, parantaa tuottavuutta, nostaa esiin paikallisesti tuotettuja elintarvikkeita ja parantaa pohjalaisen elintarviketuotannon kannattavuutta. Kuva: Merja Siirilä / Yle

Pohjalaiset tilamyymälät on nyt listattu digitaaliselle kartalle. (siirryt toiseen palveluun)

Kartalla on kaikkiaan 73 tilamyymälää, jotka sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella. Kartta kattaa niin elintarvikkeista käsitöihin kuin maatilamatkailuun.

Mukana kartalla on muun muassa Ylimarkussa sijaitseva Hemmanet, josta voi ostaa laidunkalkkunoiden lihaa, Sulvalla sijaitseva FinneFarm, jossa viljellään lähes 50 erilaista tuotetta, pääasiassa kasviksia ja Vetelin Tunkkarissa oleva Leponiemen maatila, josta voi ostaa muun muassa ylämaankarjanlihaa ja viljatuotteita.

Kartta on toteutettu Ruokamaa Pohjanmaa -hankkeessa yhteistyössä Aktion Österbottenin, Yritystalo Dynamon ja Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa.

Hankkeen tavoitteena nostaa esiin uusia tuotteita, parantaa tuottavuutta, nostaa esiin paikallisesti tuotettuja elintarvikkeita ja parantaa pohjalaisen elintarviketuotannon kannattavuutta.

Uutisia läheltäsi -kirje kertoo sinulle uutiset lähiseudultasi – tilaa se sähköpostiisi tästä (siirryt toiseen palveluun)