Hyppää sisältöön

Kajaanin Runoviikon viralliset jatkoklubit ovat jo perinne – järjestäjän mukaan klubeilla kasvaa uusi Runoviikkojen sukupolvi

Kajaanin Runoviikko on tämän vuoden osalta perjantaina puolivälissä. Osana tapahtumaa ovat jo perinteeksi muodostuneet rockhenkiset jatkot, eli Runoviikko Rock.

Runoviikon jatkoja vietetään klubi-illoissa. Kuva: Tiia Korhonen / Yle

Rauniokaupunki ry:n järjestämä Runoviikko Rock tarjoaa tänä vuonna väkevää laululyriikkaa, feministiräppiä, vallankumouslauluja ja melankolista toivoa.

Kajaanin Runoviikon virallisilla jatkoilla on riittänyt mukavasti kävijöitä, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja Veikko Leinonen. Hän uskoo, että jatkoille osallistuu myös tulevaisuuden Runoviikkojen kävijöitä.

– Varmasti siellä on nuorisoa, jotka eksyvät ennen pitkää myös muihin tilaisuuksiin. Toki jatkoklubeilla on jo nykyisiä Runoviikon kävijöitä, jotka tulevat muista esityksistä ja tilaisuuksista jatkamaan iltaa, mutta varmasti siinä kasvaa uutta sukupolveakin.

Rauniokaupunki yhdistyksen järjestämä Runoviikko Rock tarjoaa tapahtumana mielenkiintoisen kattauksen väkevää laululyriikkaa, feministiräppiä, vallankumouslauluja ja melankolista toivoa. Haastateltavana Rauniokaupunki yhdistyksen puheenjohtaja Veikko Leinonen. Toimittajana Arto Loukasmäki.

Lisää Kainuun uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.