Hyppää sisältöön

Onko treffeille lähteminen tuntunut mahdottomalta tai ärsyttääkö suhteen lisääntynyt yhdessäolo? Kerro koronaepidemian vaikutuksesta rakkauselämääsi meille

Noin puolitoista vuotta kestänyt koronaepidemia on jättänyt jälkensä suomalaisten rakkauselämään. Teemme juttua koronaepidemian vaikutuksista suomalaisten rakkauselämään, ja kaipaamme apuasi.

Koronapandemian vaikutus ulottuu lähes jokaiseen aspektiin ihmisen elämässä, myös rakkauselämään. Kuva: Henrietta Hassinen / Yle

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Onko Tinderin, Grindrin, Bumblen tai muiden deittisovellusten käyttämisestä tullut ahdistavaa tai päinvastoin uutta hupia? Kaatuvatko seinät päälle liiasta yhdessä olemisesta tai onko suhteen laatuajan määrä lisääntynyt? Onko uusien ihmisten tapaaminen tuntunut vaikealta? Onko seksielämäsi laatu tai määrä muuttunut?

Noin puolitoista vuotta kestänyt koronaepidemia on jättänyt jälkensä suomalaisten rakkauselämään. Samalla kun jo yhdessä asuvat ihmiset viettävät enemmän samoissa tiloissa, on uusien ihmisten tapailusta tullut rajoitusten ja tartuntapelon takia vaikeampaa.

Teemme juttua koronaepidemian vaikutuksista suomalaisten rakkauselämään. Sana on nyt vapaa – haluaisimme kuulla, miten koronaepidemia on vaikuttanut juuri sinun rakkauselämääsi, vai onko se vaikuttanut ollenkaan.

Kyselyyn voivat osallistua 18-vuotta täyttäneet henkilöt.

Haemme myös erikseen haastateltavia ihmisiä juttuumme. Jos haluat kertoa omasta rakkauselämästäsi korona-aikana, voit jättää yhteystietosi mahdollista haastattelua varten. Yle ei käytä yhteystietojasi muuhun.