Hyppää sisältöön

Poliisilla vilkas viikonloppu Etelä-Karjalassa – rattijuopumuksia, ylinopeuksia ja ajoneuvoihin kohdistuneita vahingontekoja

Etelä-Karjalassa poliisia pitivät viikonloppuna kiireisenä esimerkiksi ajoneuvoihin kohdistuneet vahingonteot, kuten renkaiden puhkominen.

Poliisi selvitteli viikonloppuna Etelä-Karjalassa ylinopeuksia, rattijuopumuksia ja ajoneuvoihin kohdistuneita vahingontekoja. Kuvituskuva. Kuva: Timo Nykyri / Yle

Poliisilla oli vilkas viikonloppu Etelä-Karjalassa.

Liikenteestä tavattiin viisi ihmistä, joita epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Tapaukset sattuivat Imatralla, Luumäellä, Lappeenrannassa ja Lemillä.

Ruokolahdella Puumalantien ja Rasilantien risteyksessä sattui kahden ajoneuvon välinen kolari, josta toimitettiin yksi ihminen sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Imatralla valtatie kuudella autoilija ajoi 100 kilometritunnin rajoitusalueella 175 kilometriä tunnissa ja toinen autoilija Luumäellä 180 kilometriä tunnissa.

Viikonlopun aikana Etelä-Karjalassa kirjattiin useita ajoneuvoihin kohdistuneita vahingontekoja. Taipalsaarella ajoneuvoa oli potkittu, Lappeenrannassa ajoneuvon renkaita oli puhkottu ja toisen ajoneuvon keskuslukitusta oli vahingoitettu. Imatralla ajoneuvon päälle oli tyhjennetty jauhesammutin.