1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kuopio

Nainen tunkeutui olohuoneen ikkunasta ja vei käsilaukun, toinen kerta tyssäsi hyttysverkkoon – Itä-Suomen poliisi pyytää havaintoja

Itä-Suomen poliisi pyytää havaintoja nuoresta naisesta, joka onnistui tunkeutumaan asuntoon lauantaina Myllykadulla Kuopiossa. Myöhemmin sama henkilö yritti tunkeutua naapurihuoneistoon. Kuopiossa murtauduttiin myös parturiliikkeeseen.

Kuopiossa tapahtui omaisuusrikoksia lauantaina. Kuva: Timo Nykyri / Yle

Itä-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja omaisuusrikoksista, jotka tapahtuivat Kuopiossa lauantaina.

Iltapäivällä ennen viittä nuori nainen pääsi tunkeutumaan olohuoneen ikkunasta asuntoon Myllykadulla Kuopiossa.

Asukas huomasi tapahtuneen, jolloin ikkunasta tunkeutunut nainen juoksi ulko-ovelle ja nappasi matkalla mukaan asunnosta käsilaukun.

Myöhään samana iltana yritettiin tunkeutua viereiseen huoneistoon tuuletusikkunan kautta. Asukas havahtui ääniin ja saapui ikkunan luo ja näki, kuinka nuori nainen yritti tehdä reikää ikkunassa olleeseen hyttysverkkoon. Nainen pakeni paikalta.

Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan molempien ikkunasta tunkeutumisten takana oli noin 20–25-vuotias nainen, jolla on pituutta noin 160 senttimetriä ja tummat hiukset. Päällään hänellä oli poliisin tietojen mukaan iltapäivällä valkea pitkähihainen neule ja tummat housut. Myöhemmin Illalla tapahtuneen teon yhteydessä naisella oli ollut yllään keltamusta pusero.

Kuopiossa tapahtui lauantai-iltana myös parturiliikkeeseen tehty murto. Murtautuja oli tunkeutunut Puijonkatu 27:ssä sijaitsevaan parturiliikkeeseen takaovesta ja anastanut kassakoneen sisältöineen. Kassakoneessa oli noin 3 000 - 4 000 euroa.

Itä-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja (siirryt toiseen palveluun) tapahtumista vihjenumeroon 029 541 5232, sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai numeroon 0295455068.