1. yle.fi
  2. Yle Uutiset
  3. Pirkanmaa

Tammerfest sujui ensitietojen mukaan melko leppoisasti - muutoin viikonloppuna liikenneongelmia ja vahingontorjuntaa

Kaupunkifestivaali juhlittiin hyvässä hengessä, muutoin viikonloppuun mahtui monenlaisia vahinkoja.

Kuva: Yle

Tammerfestin jälkiä Tamperen Ratinanniemessä ja ympäristössä siivoiltiin vielä maanantaiaamuna. Tavallista viikonloppua isompaa näkyvää jälkeä kaupunkitapahtuma ei ilmeisesti jättänyt. Vaikutusta koronatartuntojen määrään päästäneen arvioimaan alkuviikon aikana.

Muutoin Pirkanmaalla liikenneongelmat ja vahingontorjunnat toivat kiireitä pelastuslaitokselle ja poliisille. Tampereen itäpuolella 9-tiellä idästä kaupunkiin päin tulevaa liikennettä oli sen verran, että jonoa syntyi iltapäivän lopulla.

Sunnuntai-iltapäivänä 12-tiellä Pälkäneellä moottoripyörä osui silminnäkijöiden mukaan auton perään. Pahannäköisestä rysäyksestä selvittiin lähinnä ajoneuvovahingoilla. Turma sattui Hämeenlinnan tien risteyksessä muutama kilometri Pälkäneen keskustasta Lahteen päin. Kaista oli suljettu puolisen tuntia

Lauantaina Lempäälässä pääsi dieselöljyä valumaan tankkauspaikan asfaltille. Pelastuslaitos imeytti öljyn, mittari joutui huoltotauolle. Pirkkalassa valui putkirikosta vettä talon ylimmästä kerroksesta myös alapuolen asuntoon, hissiin ja rappukäytävään. Kihniön entisen turvesuon palo pysäytettiin lopulta noin tuhannen neliömetrin kaistalle.

Tästä jutusta voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pirkanmaalla.

Lisää Pirkanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.