1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Aktiviteettipuistot

Vuokatin seikkailupuiston viereen avattiin verkkopuisto – yrittäjän mukaan matalamman kynnyksen puistoille on tilausta

Vuokattiin on avattu toisena Suomessa matalamman kynnyksen Netpark, seikkailupuiston vierelle. Netparkissa voi oleskella tai vaikkapa temppuilla verkoista tehdyissä huoneissa.

Priidik Vesi esittelee Netparkin mahdollisuuksia Vuokatissa. Kuva: Sipe Myllyniemi / Yle

Erilaiset seikkailupuistojen muodot rynnivät metsiin. Uusia seikkailupuistoja avataan kovaa vauhtia ja niitä löytyy ympäri Suomea. Ideoita ja kehitystä niihin haetaan ulkomaita myöten. Seikkailupuistot on usein korkealla puissa kulkevia ratoja, missä liikutaan vaijerien varassa.

Nyt Vuokattiin on avattu toisena Suomessa matalamman kynnyksen Netpark, seikkailupuiston vierelle. Sinne on tehty esimerkiksi verkoista huoneita. Vuokatin Netparkin yrittäjä Priidik Vesi kertoo kehityksen olleen hurjaa. Kuuntele haastattelu alta.

Erilaiset seikkailupuistojen muodot rynnivät metsiin. Uusia seikkailupuistoja avataan kovaa vauhtia ja niitä löytyy ympäri Suomea. Ideoita ja kehitystä niihin haetaan ulkomaita myöten. Seikkailupuistot on tyypillisesti korkealla puissa kulkevia ratoja, missä liikutaan vaijerien varassa. Nyt Vuokattiin on avattu toisena Suomessa matalamman kynnyksen Netpark seikkailupuiston vierelle, missä voi harrastaa monenlaisia juttuja verkoista tehdyissä huoneissa. Toimittaja Sipe Myllyniemi kävi haastattelemassa Netparkin yrittäjä Priidik Vesiä puissa verkkojen päällä.

Lisää Kainuun uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.