Hyppää sisältöön

Rovaniemen Palloseuralle puolustaja Portugalista

Rovaniemen Palloseura on solminut kauden loppuun asti kestävän sopimuksen portugalilaisen topparin kanssa. Kiinnitys on toivottu, sillä RoPS on pelannut kapealle topparikalustolla.

Keskuspuolustajana parhaimmillaan oleva Rodrigo Antunes pärjää myös laitapuolustajana, sillä hän on vasenjalkainen. Kuva: Rovaniemen Palloseura

Rovaniemen Palloseura on solminut sopimuksen Rodrigo Antunesin kanssa. 23-vuotias portugalilainen saapui Rovaniemelle keskiviikkona. Vasenjalkaisen Antunesin sopimus kattaa loppukauden.

RoPS:n päävalmentaja Mikko Mannilan mukaan Rodrigo Antunes osui siihen profiiliin, jota joukkueeseen on etsittykin. Erityisesti Jonathan Vervoortin lähdettyä RoPS pelaa tällä hetkellä kapealla topparikalustolla.

- Hänellä on paljon niitä avuja, joita pelaajalta halusimme ja arvostamme. Hän on hyvä pallollisena, on eteenpäin pyrkivät pelaaja ja omaa hyvät pohjat tähän lajiin, Mannila sanoo

RoPS on yli 190-senttiselle topparille ensimmäinen seura ulkomailta. Hänen omin pelipaikkansa on keskuspuolustajana, mutta vasenjalkaisena pärjää myös vasempana laitapuolustajana.

Antunes on par´aikaa kolmen vuorokauden omaehtoisessa karanteenissa ennen liittymistä joukkueen harjoituksiin.

Lisää Lapin uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.