1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. koronavirus

Mitä haluat tietää koronasta, rajoituksista ja koulunkäynnistä epidemian kanssa? Asiantuntijat vastaavat suorassa lähetyksessä keskiviikkona

Osa kysymyksistä on valtakunnallisia, osa koskee Pirkanmaata. Asiantuntijat vastaavat suorassa lähetyksessä keskiviikkona kello 8.30 yleisön kysymyksiin.

Kuva: Marjut Suomi / Yle

Miltä näyttää koululaisten syyslukukausi? Kuinka kauan tarvitaan vielä maskia? Voisiko opettajien rokotuksia aikaistaa? Entä kannattaako karanteeniaikaa lyhentää?

Nyt sinulla on mahdollisuus kysyä mitä vain koronaviruksesta, rokotuksista ja epidemian vaikutuksista erityisesti koululaisiin.

Yritämme etsiä sinulle vastauksen.

Kaksi asiantuntijaa vastaa kysymyksiin keskiviikkona 4.8. klo 8.30 alkavassa suorassa lähetyksessä Tampereen yliopistolliselta sairaalalta. Lähetys on nähtävissä Yle Areenassa ja Ylen verkkosivuilla.

Vastaajina ovat TAYSin infektioyksikön apulaisylilääkäri Janne Laine ja Tampereen kaupungin vastaava rehtori Ville Raatikainen.

Keskustelun vetää Ylen toimittaja Katri Tapola.

Voit lähettää kysymyksesi kommenttina tämän jutun lopussa tai sähköpostilla tampere(@)yle.fi.

Kysymyslomake suljettu 4.8.2021

Lue lisää:

Koronan takia sairaalahoitoa tarvitsevien määrä hypähti ylöspäin – voimakkaasti lisääntyvät tartunnat vievät myös alle 40-vuotiaita sairaalaan