1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Siilinjärvi

Siilinjärven väliaikaiset vedenjakelupisteet muuttuvat

Siilinjärven keskustan vesijohtovettä kloorataan seuraavien viikkojen ajan, sillä vedestä löydettiin viime perjantaina koliformista bakteeria ja E. Coli -bakteeria. Kuopion Vesi myös ylläpitää Siilinjärvellä kolmea väliaikaista vedenjakelupistettä.

Vedenjakelupisteet Siilinjärvellä ovat jatkossa Halpahallin parkkipaikalla, Tokmannin parkkipaikalla ja Hamulan koululla. Kuva: Antti Karhunen / Yle

Siilinjärven väliaikaisiin vedenjakelupisteisiin tulee muutoksia.

Kuopion Veden väliaikaiset vedenjakelupisteet Siilinjärvellä ovat jatkossa osoitteissa Siilinkoskentie 1 eli Halpahallin parkkipaikalla, Kuiluntie 5 eli Tokmannin parkkipaikalla ja Harjamäenraitti 15 eli Hamulan koululla.

Kunnantalon takana ollut vedenjakelupiste poistuu käytöstä.

Vedenjakelupisteet käydään täyttämässä kerran vuorokaudessa, jolloin käytössä on kahden tunnin katkos.

Vettä noutavia suositellaan käyttämään kasvomaskia, huolehtimaan käsihygieniasta ja pitämään riittävät turvavälit jakelupisteellä. Vettä voi noutaa omiin puhtaisiin astioihin.

Siilinjärven keskustan ja sen ympäristön vesijohtovettä kloorataan vähintään pari–kolme viikkoa, sillä vedestä löydettiin viime perjantaina koliformista bakteeria ja E. Coli -bakteeria.

Lisää Pohjois-Savon uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Lue myös:

Siilinjärven vesijohtoveden klooraus on alkanut – kestää ainakin pari, kolme viikkoa

Veden keittokehotus jatkuu Siilinjärvellä ainakin pari viikkoa – veden saastuminen johtuu sadeveden pääsystä vedenottamon vesisäiliöön