1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Siilinjärvi

Kuopion Veden häiriöviestipalvelu toimii nyt myös Siilinjärvellä

Palvelun käyttöönottoa oli jo valmisteltu, mutta vesiongelmat vauhdittivat käyttöönottoa. Palvelusta saa tekstiviestinä tiedon muun muasas häiriötilanteista.

Siilinjärvelle on järjestetty veden noutopisteitä. Kuva: Antti Karhunen / Yle

Kuopion Vesi on saanut häiriöviestipalvelunsa toimimaan myös Siilinjärvellä. Tekstiviestijärjestelmän käyttöönottoa siilinjärveläisille on valmisteltu keväästä alkaen ja käyttöönottoa vauhditettiin vesiongelmien takia.

Tekstiviestipalvelussa tiedotetaan vesihuollon häiriötilanteista, ennakoiduista käyttö- ja huoltokatkoksista sekä vesimittarivaihdoista. Palveluun voi rekisteröityä Kuopion Veden verkkosivuilla (siirryt toiseen palveluun). Tekstiviestinä lähetetään rajallisen merkkimäärän takia vain perustiedot ja lisätietoa saa Kuopion Veden verkkosivuilta, Facebook-sivuilta ja asiakaspalvelusta.

Kuopion Vesi rekisteröi asiakkaansa myös automaattisesti julkisissa rekistereissä olevien tietojen perusteella mutta nopeutetun käyttöönoton takia tiedoissa voi olla aluksi puutteita.

Siilinjärven keskustan alueen vesijohtoveden klooraus jatkuu ja keittokehotus on edelleen voimassa viime perjantaina vedestä löytyneiden koliformisen ja E.Coli -bakteerien takia.