Koronarokotukset jatkuvat Ratinassa koko elokuun

Tampere ei suljekaan Ratinan rokotusyksikköä elokuussa, kuten aiemmin suunniteltiin. Rokotukset Ratinassa jatkuvat, koska koronatilanteen takia stadionilla ei voi järjestää suurtapahtumia.

Ratinan rokotusyksikön henkilökuntaa kuvattuna maaliskuussa 2021. Kuva: Marko Melto / Yle

Ratinan rokotusyksikkö pysyy auki myös jatkossa. Alun perin yksikkö oli tarkoitus sulkea elokuussa stadionille suunniteltujen suurtapahtumien vuoksi.

Huonon koronatilanteen takia tapahtumat, kuten hip hop -festivaali Blockfest, joudutaan kuitenkin perumaan. Näin ollen koronarokotukset voivat jatkua Ratinassa läpi elokuun.

Tampere tiedottaa (siirryt toiseen palveluun), että ajanvarauksella rokotukseen tuleville Ratina on avoinna ma–pe kello 8–20. Ratinassa rokotetaan pääosin tehosterokotukseen ajanvarauksella tulevia, mutta Ratinan walk in -rokotuslinja palvelee myös ensimmäiseen rokotukseen tulevia ma–pe kello 8–18.

Jos on saanut ensimmäisen rokotteensa Ratinassa ja tehosterokoteaika on elokuussa, tehosterokotteen voi saada Ratinassa saamallaan ajalla.

Ratinan lisäksi myös Messukeskuksen rokotusyksikkö palvelee tämänhetkisen tiedon mukaan ainakin 13. elokuuta asti.

Messukeskus on avoinna ajanvarauksella ma–pe kello 11–18. Messukeskukseen voi tulla sekä ensimmäiseen että toiseen rokotukseen myös ilman ajanvarausta jonottamalla.

Koska rokotteita ei ole tarpeeksi, ilman ajanvarausta ei rokoteta 5.–10. elokuuta. Messukeskuksen walk in -linja palvelee ilman ajanvarausta 11.–13. elokuuta kello 11–16.

Tästä jutusta voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pirkanmaalla.

Lisää Pirkanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Lue lisää: