Mikkelin Jukurit aloittaa kuudennen Liiga-kautensa kotipelillä – toimitusjohtaja: "Haluamme avata katsomot kokonaan yleisölle"

Mikkelin Jukurit ovat panostaneet erityisen paljon pelaajiin ja valmennukseen ja toivovat nyt kovasti, että uusia tuulia päästään näyttämään ihan liveyleisön eteen.

Ensimmäisissä peleissä yleisö jaetaan todennäköisesti sektoreihin, mutta heti kun viranomaiset antavat luvan, päästetään halli täyteen yleisöä, sanoo Antti Laakso. Kuva: Juho Liukkonen / Yle

Mikkelin Jukureiden kuuden kausi Liigassa starttaa 10. syyskuuta kotipelillä KalPaa vastaan. Kotikaukalossa Kalevankankaalla Jukurit pelaavat jo sitä ennen harjoitusottelun 24. elokuuta.

Toimitusjohtaja Antti Laakson mukaan nyt näyttää siltä, että yleisö pääsee seuraamaan otteluita, mutta katsomo jaetaan sektoreihin. Tällä hetkellä ei ole olemassa yleisörajoituksia, mutta sektorimalli vähentää suurien ihmismassojen liikkumista ja siten helpottaa mahdollisten tartuntaketjujen jäljitystyötä.

– Meillä on selvä suunnitelma siihen, miten asia hoidetaan, vaikka näinä aikoina uusia ohjeistuksia voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla. Jos viranomaisilta saadaan vihreetä valoa, haluamme avata katsomot kokonaan yleisölle.

Yleisö on tervetullut myös 16. elokuuta klo 15 pidettäviin avoimiin harjoituksiin.

Jännittääkö tulevan kauden haasteet toimitusjohtaja Antti Laaksoa? Kuuntele koko haastattelu Yle Areenasta: