1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. seksuaalirikokset

Hämeen poliisi kaipasi havaintoja seksuaalirikoksia yrittäneestä miehestä – epäilty otettu kiinni

Seksuaalirikosta yrittänyt noin parikymppinen mies vaihtoi tekojen välillä vaatetusta. Kolme seksuaalirikoksen yritystä tapahtuivat sunnuntaina aamupäivällä Hämeenlinnan Ahvenistolla.

Kuva: Yle

Hämeen poliisi tutkii kolmea seksuaalirikoksen yritystä, jotka tapahtuivat Hämeenlinnan Ahvenistolla sunnuntaina 15. elokuuta kello 10 jälkeen.

Ensimmäinen yritys tapahtui Ahvenistonjärvellä ja tekijänä on noin 20–25 vuotias hoikkarakenteinen mies, jolla oli metsurityylinen vaatetus ja eri paria olevat lenkkitossut, mies poistui paikalta polkupyörällä.

Seuraava yritys tapahtui Kahtoilammen maastossa. Mies oli vaihtanut vaatetustaan siten, että hänellä oli päällään mustat shortsit ja sininen paita, mutta ei kenkiä.

Kolmas yritys tapahtui Ahveniston moottoriradan harjulla. Tämän jälkeen tekijästä on näköhavaintoja Vuorentaan alueelta.

Poliisi pyysi silminnäkijähavaintoja tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä ja hänen liikkeistään sekä mahdollisesta olinpaikasta.

Pian tämän jälkeen poliisi kertoi Twitterissä, että epäilty henkilö on saatu kiinni.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä