Hyppää sisältöön

Kenen luonto? -luontovalokuvanäyttely tuo yhteen luontokuvaajat ja valokuvataiteilijat Oulun Valveella

Suomea kiertävä Kenen luonto? -valokuvanäyttely viipyy Oulussa kuukauden ajan. Taiteen edistämiskeskuksen puitteissa toteutettu näyttely puhuu luontosuhteesta ja herättelee yhteiskunnallista keskustelua yli 20 taiteilijan voimin.

Luonto- ja taidevalokuvaajien yhteistyönä syntyneessä Kenen luonto? -näyttelyssä on esillä töitä 22 taiteilijalta. Video: Paulus Markkula / Yle
Luonto- ja taidevalokuvaajien yhteistyönä syntyneessä Kenen luonto? -näyttelyssä on esillä töitä 22 taiteilijalta. Video: Paulus Markkula / Yle

Oulussa Valveella avataan yleisölle lauantaina 4. syyskuuta poikkeuksellisen laaja luontoa käsittelevä valokuvanäyttely, joka tuo ensimmäistä kertaa luontokuvaajat ja valokuvataiteilijat yhteen näin isossa mittakaavassa.

Suomea kiertävä Kenen luonto? -valokuvanäyttely viipyy Oulussa kuukauden päivät.

Taiteen edistämiskeskuksen puitteissa toteutettu näyttely puhuu luontosuhteesta ja herättelee yhteiskunnallista keskustelua kaikkiaan yli 20 taiteilijan voimin. Pohjoisen Valokuvakeskuksen tuottama näyttely on esillä sekä heidän galleriassaan että Valvegalleriassa.

Valokuvataiteen läänintaiteilija Marko Hämäläinen lupaa näyttelyvieraille hyvin monipuolista ja rajoja rikkovaa kokonaisuutta.

– Voi fiilistellä ja lietsoa omaa mielikuvitustaan ja pohtia vaikka taiteen ja tieteen välisiä asioita, tällaista omaa luontosuhdetta voi siinä myös syventää.

Juttua muokattu 6.9. kello 10.10: Lisätty lause: "Pohjoisen Valokuvakeskuksen tuottama näyttely on esillä sekä heidän galleriassaan että Valvegalleriassa."

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.