Hyppää sisältöön

Pohjois-Pohjanmaalla 77 uutta koronavirustartuntaa viikonloppuna – eniten Oulussa, Kempeleessä ja Nivalassa

Lauantaina Pohjois-Pohjanmaan koronatartuntaluku oli vain 15 tartuntaa, mutta tämä johtui tilastointiviiveestä. Sunnuntaina tartuntoja ilmoitettiin jo 62.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on viimeksi perjantaina muistuttanut maskin käytön tärkeydestä alueellaan, johon kuuluu Nivalan lisäksi kolme muuta kuntaa. Kuntayhtymän alueella oli tuolloin noin 70 koronapositiivista henkilöä sekä noin 200 ihmistä karanteenissa. Kuva: Laura Ruuskanen / Yle

Pohjois-Pohjanmaalla on viikonloppuna todettu 77 uutta koronavirustartuntaa, joista 62 sunnuntaina. Lähes puolet lauantain ja sunnuntain tartunnoista on ollut Oulussa, jossa on todettu 36 tartuntaa. Huonosta epidemiatilanteesta viime viikkoina kärsineeseen Nivalaan on tilastoitu kymmenen tartuntaa kahtena päivänä, Kempeleessä taas on ollut 11 uutta koronavirustapausta.

THL:n mukaan Limingassa ja Tyrnävällä on ollut viisi koronatartuntaa, Haapavedellä kolme. Oulaisten ja Haapajärven koronatartuntaluku on ollut kummassakin kaksi. Kalajoella, Raahessa ja Siikalatvalla tartuntoja on ollut yksi kaikissa.

Tästä voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pohjois-Pohjanmaalla.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.