1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. uimahallit

Lieksan uimahalli tarjoaa naisille omaa uintivuoroa – taustalla kuntalaisen aloitteesta tehty esitys

Naisten uimavuorolla halutaan tarjota mahdollisuus uinti- ja vesiliikuntaharrastukseen myös heille, jotka eivät syystä tai toisesta voi yleisillä uimavuoroilla käydä. Lieksan uimahalli on naisten käytössä lauantaiaamupäivisin 18. syyskuuta alkaen.

Hyvinvointilautakunnan päätöksellä naisten omaa uintivuoroa kokeillaan Lieksassa kolmen kuukauden ajan. Kuva: Malin Valtonen / Yle

Lieksan uimahalli ottaa kokeiluun naisten uimavuoron. Uimahalli on naisten käytössä lauantaiaamupäivisin kello 9–11 alkaen 18. syyskuuta.

– Naisten uimavuorolla halutaan tarjota mahdollisuus uinti- ja vesiliikuntaharrastukseen myös heille, jotka eivät syystä tai toisesta voi yleisillä uimavuoroilla käydä, toteaa liikuntasihteeri Jarmo Honkanen Lieksan kaupungin tiedotteessa.

Kokeilun taustalla on kuntalaisen liikuntatoimelle tekemä esitys. Hyvinvointilautakunnan päätöksellä vuoroa kokeillaan kolmen kuukauden ajan.

Uimahallilla kokeillaan talvikauden aikana uusia aukioloaikoja myös tapaninpäivänä 26. joulukuuta ja uudenvuodenpäivänä 1. tammikuuta.

Uutista muokattu 9.9. klo 16.39: Tarkennettu, että kyseessä on kuntalaisten tekemä esitys.

Lisää Pohjois-Karjalan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.