1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. koronavirus

Oulussa vauhditetaan koronarokotustahtia syyskuun loppupuolella – Ideaparkiin pop up -piste ja ylimääräisiä rokotuspäiviä Limingantulliin

Pop up -koronarokotustilaisuus järjestetään Oulun Ideaparkissa lauantaina 18. syyskuuta. Limingantullin rokotuspisteellä järjestetään ylimääräiset rokotuspäivät kahtena lauantaina, 11. ja 25. syyskuuta.

Rokotteita arkistokuvassa. Kuva: Jorge Gonzalez / Yle

Oulun kaupunki vauhdittaa nyt koronarokotustahtia myös pop up -rokotuksilla sekä laajentamalla Limingantullin rokotuspisteen aukioloaikoja.

Oulun ideaparkiin avataan pop up -rokotuspiste lauantain 18. syyskuuta ajaksi. Rokotteen voi ottaa Ideaparkissa Ritaharjun hyvinvointipisteellä ilman ajanvarausta kello 10–18.

Kaupungin Limingantullin rokotuspisteellä järjestetään kaksi ylimääräistä koronarokotuspäivää syyskuussa. Nämä päivät ovat lauantait 11. ja 25. syyskuuta. Rokotuksia on saatavilla kumpanakin päivänä kello 8.30–16.30. Paikan päälle voi tuolloin tulla myös ilman ajanvarausta.

Lisäksi Limingantullin rokotuspisteen aukioloaikoja laajennetaan torstaisin kello 17.30 asti alkaen 16. syyskuuta. Jo nyt keskiviikkoisin rokotuspiste on auki 17.30 asti. Muutoin rokotusajat ovat 8.30–17.30.

Ensi viikolla koronarokotuksia on myös korkeakouluissa Linnanmaalla ja sitä seuraavalla viikolla ammattioppilaitosten kampuksilla Oulussa.

Oulussa on jo tiivistetty ensimmäisen ja toisen koronarokotteen antamisväliä kuuteen viikkoon.

Tästä voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pohjois-Pohjanmaalla.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.