1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. musiikkikeikat

Club Teatria peruu kaikki syyskuun keikat Oulusta ja Torniosta – lokakuussakin muutoksia

Osa esiintymisistä siirtyy toiseen ajankohtaan. Peruuntuneitakin keikkoja on, esimerkiksi kanadalaisyhtye Sagan konsertti. Siirretyissä esiintymisissä liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Lipuissa on myös palautusoikeus.

Reino Nordinin kaikki syyskuun keikat peruuntuvat Club Teatrialta. Kuva: Juuli Aschan, YleX

Club Teatria peruu kaikki syyskuulle kaavaillut keikat Oulusta ja Torniosta. Lisäksi lokakuulta suurten ulkomaisten artistien konsertit kokevat muutoksia

Tämä johtuu muun muassa esiintyjien perumisista. Ulkomaisilla artisteille useita maita kattava kiertue on vielä koronan vuoksi hankalaa. Lisäksi Club Teatria seuraa nyt koronan exit -strategian linjauksia, kertoo markkinointi- ja mediavastaava Rami Ranta.

Osa keikoista siirtyy toiseen ajankohtaan, esimerkiksi Aknestikin Oulun vierailu ja myös Supperheadsin esiintyminen. Lisäksi Hans Zimmerin elokuvamusiikin ja Taru Sormusten Herrasta -teemakonsertit siirtyvät toiseen ajankohtaan, niiden piti olla Oulussa syyskuun loppupuolella. Lokakuulta myöhemmäksi siirretään ruotsalaisen Dead By April -yhtyeen keikat.

Peruuntuneita esiintymisiäkin on: Reino Nordinille ei ole sovittu uusia keikkapäiviä syyskuun esiintymisten tilalle ja myös lokakuulle suunniteltu kanadalaisyhtye Sagan kiertueen Oulun esiintyminen peruuntuu.

Siirretyissä esiintymisissä liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Lipuissa on myös palautusoikeus.

Rami Ranta tähdentää, että kaikki Club Teatrian tapahtumat järjestetään terveysturvallisesti.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.