Yrittäjäjärjestö nosti Seinäjoen Etelä-Pohjanmaan yrittäjäystävällisimmäksi kunnaksi

Kilpailuun osallistui 15 eteläpohjalaista kuntaa. Jaetulle toiselle sijalle ylsivät Kauhajoki ja Teuva.

Kilpailulla yrittäjäjärjestö haluaa saada yrittäjät ja kunnan johdon pohtimaan yhdessä elinkeinopolitiikan kehittämistä. Kuvituskuva. Kuva: Henrietta Hassinen / Yle

Etelä-Pohjanmaan yrittäjät ry on palkinnut Seinäjoen kaupungin maakunnan yrittäjäystävällisimpänä kuntana. Ensimmäistä kertaa jaettu palkinto luovutettiin perjantaina järjestön kuntaseminaarissa.

Yrittäjäystävällisimmän kunnan palkitseminen perustuu kunnan johdon ja paikallisen yrittäjäyhdistyksen tekemään, yksityiskohtaiseen arvioon onnistumisesta elinkeinopolitiikan eri osa-alueilla.

– Arviointikyselyn tavoitteena on saada paikkakunnan yrittäjät, kunnallisjohto ja elinkeinotoimijat pohtimaan yhdessä elinkeinopolitiikan tuloksellisuutta. Samalla voidaan myös yhdessä sopia tarvittavista kehitystoimista, kertoo Etelä-Pohjanmaan yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko järjestön tiedotteessa.

Kilpailuun osallistui yhteensä 15 eteläpohjalaista kuntaa. Jaetulle toiselle sijalle ylsivät Kauhajoki ja Teuva, kolmannelle Evijärvi ja Soini sekä neljännelle Isokyrö ja Lapua.