1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. koronavirus

Walk in -koronarokotusmahdollisuus Linnanmaan kampuksella Oulussa tällä viikolla – jo maanantaina ensimmäinen mahdollisuus rokottautua

Rokotteita annetaan maanantaista perjantaihin kello 9–15 pääosin Saalastinsalissa. Muutama rokotetilaisuus on myös Oulun ammattikorkeakoulun tiloissa. Kohderyhmänä ovat Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta.

Tällä viikolla Oulun Linnanmaan ja Limingantullin walk in -rokotuksissa jaetaan Modernan koronarokotetta. Jos kyseessä on toinen rokoteannos, voi sen huoletta ottaa, vaikka ensimmäinen olisi Pfizerin valmistetta. Kuva: Kristiina Lehto / Yle

Oulussa Linnanmaan kampuksella järjestään tällä viikolla walk in -koronarokotuspäiviä, ja ensimmäiset rokotteet annetaan maanantaina 13. syyskuuta. Kohderyhmänä ovat Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta.

Walk in -rokotuspisteitä on Linnanmaan kampuksella kaksi. Yliopiston Saalastinsalista voi käydä rokotteen tällä viikolla arkisin kello 9–15. Lisäksi Oulun ammattikorkeakoulun tiloissa on rokotuspiste maanantaina 13. syyskuuta kello 9–11.30 sekä keskiviikkona 15. syyskuuta kello 12.30–15. Paikkana on tila 7A209.

Walk in -rokotuksessa voi ottaa ensimmäisen rokotteen tai toisen rokotteen, jos aikaa edellisestä rokotuksesta on kulunut vähintään kuusi viikkoa. Koronarokotteen saa, vaikka ei olisikaan kirjoilla Oulussa. Ensi viikolla annetaan Modernan rokotetta, ja tämä koskee myös walk in -rokotuksia kaupungin kiinteässä rokotuspisteessä Limingantullissa.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.