Hartolan uudeksi kunnanjohtajaksi Jarkko Seppälä

Hartola saa varsinkin talousasioihin perehtyneen johtajan, joka haluaa olla korvat auki kuntalaisten suuntaan. Seppälä aloittanee uudessa pestissään joulukuussa.

Hartola on Jarkko Seppälälle tuttu muutaman vuoden takaa. Hän työskenteli vuoden ajan Hartolan seurakunnan määräaikaisena talouspäällikkönä. Kuva: Jarkko Seppälä

Hartolan uusi kunnanjohtaja on Jarkko Seppälä.

Valtuusto valitsi Seppälä maananatai-illan kokouksessaan ja häntä tukivat kaikki valtuustoryhmät.

– Kunnanjohtajan työ on ollut unelma-ammattini opiskeluajoistani lähtien. Valtuuston yksimielinen tuki tekee nöyräksi ja haluan olla luottamuksen arvoinen, sanoo Seppälä.

Seppälä on 40-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän työskentelee tällä hetkellä Orimattilan seurakunnan talouspäällikkönä. Hän on aiemmin ollut töissä Hartolassa seurakunnan silloisena talouspäällikkönä.

Korvat auki

Hartolan tuleva kunnanjohtaja Jarkko Seppälä ei vielä lähde suuria linjauksia tekemään. Hän ottaa tehtävän vastaan näillä näkymin joulukuun alussa. Hän aikoo muuttaa kuntaan.

– Kuntatalous on ykkösasia, se on pitkäjänteistä työtä ja vaatii koko kuntaorganisaation toimenpiteitä. Sote-uudistuksen maaliin viemisessä ollaan aktiivisesti mukana. Muuten rakennan laajaa yhteistyötä ja olen korvat auki kuntalaisten suuntaan.

Seppälä harrastaa kuorolaulua, käy teatterissa ja harrastaa liikuntaa, kun aikaa riittää.

Hartolan edellinen kunnanjohtaja Merja Olenius lähti töihin Etelä-Savon maakuntaliittoon.

Lisää Päijät-Hämeen uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.