Pilviteknologiayritys Nordcloud avaa toimipisteen Kuopioon – tarjolle kymmeniä uusia työpaikkoja

Nordcloud avaa 100 uutta työpaikkaa uusien toimistojen avautuessa Kuopioon ja Ouluun. Avautuvia työpaikkoja voivat hakea myös alaa vasta aloittelevat pilviosaamisesta kiinnostuneet henkilöt. Nordcloud toimii kymmenessä Euroopan maassa.

Nordcloud lupaa tiedotteessaan avata jatkossa vuosittain yli 100 uutta teknologia-alan työpaikkaa Suomessa. Kuva: Petri Aaltonen / Yle

Euroopan johtaviin pilvipalveluiden tarjoajiin kuuluva Nordcloud avaa uudet toimipisteet Kuopioon ja Ouluun ja kasvattaa samalla Helsingin ja Jyväskylän toimintojaan.

Nordcloud avaa 100 uutta työpaikkaa uusien toimistojen avautuessa Kuopioon ja Ouluun. Yhtiön tavoitteena on työllistää Euroopassa 3 000 ammattilaista vuoteen 2023 mennessä.

Kuopion toimipiste on tarkoitus avata loppuvuoden aikana ja Kuopioon tulee tarjolle noin 40 työpaikkaa.

Yhtiön tiedotteessa kerrotaan, että Nordcloudilla aukeaa jatkossa vuosittain yli 100 uutta teknologia-alan työpaikkaa Suomessa.

Digitaalisten ratkaisujen kysynnän kasvaessa uusia tekijöitä tarvitaan niin designereiden, arkkitehtien, sovelluskehittäjien kuin palveluhallinnan roolienkin joukkoon.

Nordcloud on alusta saakka myös kouluttanut uusia osaajia. Tulevien rekrytointien tarkoituksena onkin merkittävässä määrin myös kouluttaa tulevia pilviosaajia.

Avautuvia työpaikkoja voivat siis hakea myös alaa vasta aloittelevat pilviosaamisesta kiinnostuneet henkilöt.

Suomen rekrytoinnit ovat käynnistyneet syyskuussa.

Vuonna 2011 perustettu Nordcloud auttaa yritysasiakkaitaan saamaan täyden hyödyn pilvipalveluista. Yhtiö tarjoaa palveluja kymmenessä Euroopan maassa.

Lisää Pohjois-Savon uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Lue myös: