1. yle.fi
  2. Yle Uutiset
  3. Raitiovaunuonnettomuudet

Bussi ja ratikka kolaroivat Tampereella – ratikassa muutamia matkustajia

Tampereella sattui illalla raideliikenneonnettomuus, kun linja-auto ja raitiovaunu kolaroivat. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Onnettomuuspaikalla oli iltaseitsemän aikaan runsaasti pelastusajoneuvoja. Kuva: Yle

Tampereen pääkirjasto Metson edessä sattui keskiviikkoiltana raideliikenneonnettomuus. Hälytys onnettomuudesta tuli hieman ennen iltaseitsemää.

Päivystävä palomestari Risto Salonen kertoi tapahtumapaikalla Ylelle, että linja-auto ja raitiovaunu olivat törmänneet toisiinsa. Hänen mukaansa kolarin syy on toistaiseksi epäselvä, ja poliisi selvittää asiaa.

Onnettomuus tapahtui Pirkankadulla pääkirjasto Metson edessä. Kuva: Yle

Salosen mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Tapahtumahetkellä ratikan kyydissä oli kuljettaja ja muutama matkustaja. Linja-auton kyydissä oli pelastuslaitoksen mukaan kuljettaja sekä yksi matkustaja.

Onnettomuuspaikalla oli iltaseitsemän jälkeen lukuisia pelastusajoneuvoja. Onnettomuus on voinut aiheuttaa haittaa liikenteelle Pirkankadulla.

Juttua korjattu 23.9. kello 10.12. Korjattu tieto ratikan matkustajamäärästä. Aiemmin kerrottiin, että ratikassa ei ollut matkustajia, mutta todellisuudessa ratikan kyydissä oli matkustajia.