1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kuopio

Ravintolan ulko-ovi liekeissä yöllä Kuopiossa – epäillään tahallaan sytytetyksi, poliisi kaipaa vihjeitä

Kuopion Männistössä sijaitsevan ravintola Ampiaisen ulko-ovi oli tulessa torstaina aamuyöllä. Palo rajautui oveen ja sen yläpuoliseen välikattoon.

Poliisi sammutti palon käsisammuttimella ja pelastuslaitokselle jäi tehtäväksi lähinnä tilanteen varmistaminen. Kuvituskuva. Kuva: Laura Ruuskanen / Yle

Kuopion Männistössä sijaitsevassa ravintola Ampiaisessa oli torstaina aamuyöllä tulipalo, jota epäillään tahallaan sytytetyksi.

Ravintolan ulko-ovi oli syttynyt palamaan. Ensimmäisenä paikalle tullut poliisipartio sammutti palon käsisammuttimella.

Pelastuslaitos joutui murtamaan ravintolan oven, jotta pääsi tarkastamaan ravintolan sisätilat ja välikattoa. Palo vaurioitti ovea sekä sen yläpuolisia välikaton rakenteita.

Poliisi kaipaa vihjeitä tekijästä

Itä-Suomen poliisi tutkii Männistössä tapahtunutta epäiltyä tuhotyön yritystä ja kaipaa vihjeitä tapaukseen liittyen, sillä rikoksesta epäiltyä ei ole tavoitettu.

Silminnäkijähavainnon perusteella tekijä on 170–180 senttimetriä pitkä mies, joka oli kulkenut kumarassa. Tekijä oli poistunut paikalta Männistön torin suuntaan.

Asiaan liittyvät vihjeet voi ilmoittaa poliisille numeroon 0295 415 232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Juttua päivitetty 23.9.2021 klo 12.23: Lisätty tieto poliisitutkinnasta.