1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Petteri Orpo

Petteri Orpo tulee Ylen Ykkösaamuun – mitä haluat kysyä kokoomusjohtajalta?

Joko Suomeen rakennetaan uutta hallitusta? Entä onko uusi hallitusohjelmakin jo valmisteilla? TV1:n Ykkösaamun vieraana on kokoomuksen puheenjohtaja, kansanedustaja Petteri Orpo.

Kokoomuksen puheenjohtaja, kansanedustaja Petteri Orpo on TV1:n Ykkösaamun suorassa lähetyksessä lauantaina 25.9. kello 10.05. Kuva: Kalle Parkkinen / Lehtikuva

Nyt eletään noususuhdannetta. Miksi Suomi pääsi tällä kertaa nopeammin kasvuun mukaan kuin aikanaan EU:n talouskriisin jäljiltä?

Miten Petteri Orpo kommentoi Annika Saarikon (kesk.) EU-talouslinjaa, jossa tämä on haikaillut vanhojen talouskurisääntöjen perään?

Saksalaiset valitsevat sunnuntaina uutta suuntaa maalleen. Angela Merkel ei jatka liittokanslerina. Mikä merkitys vaalituloksella on Suomelle?

Jos kokoomuksesta tulee seuraavan hallituksen pääministeripuolue, mikä on pääministerin ensimmäinen ja olennainen tehtävä?

Miten kokoomuksen maahanmuuttolinja eroaa perussuomalaisten maahanmuuttolinjasta?

TV1:n Ykkösaamun vieraana lauantaina, syyskuun 25. päivänä kello 10.05 on kokoomuksen puheenjohtaja, kansanedustaja Petteri Orpo. Haastattelijana on toimittaja Seija Vaaherkumpu.

Orpolle voi lähettää kysymyksiä osoitteella tv1.ykkosaamu@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella.