1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. huumausainerikokset

Kansanedustaja Riikka Slunga-Poutsalon aikuista poikaa epäillään törkeästä huumausainerikoksesta

Slunga-Poutsalo kertoi asiasta julkisesti perjantaiaamuna, kun Iltalehti oli uutisoinut kansanedustajan aikuisen pojan rikosepäilystä. Slunga-Poutsalo kirjoitti tekevänsä kaikkensa sen eteen, että hänen poikansa saisi uuden mahdollisuuden.

Riikka Slunga-Poutsalo (vasemmalla) kertoi poikansa rikosepäilystä perjantaiaamuna Twitterissä. Arkistokuva vuodelta 2019. Kuva: Pekka Tynell / Yle

Perussuomalaisten kansanedustaja Riikka Slunga-Poutsalon aikuista poikaa epäillään törkeästä huumausainerikoksesta.

Slunga-Poutsalo kertoi poikansa rikosepäilystä perjantaiaamuna Twitterissä pian sen jälkeen, kun Iltalehti oli uutisoinut asiasta (siirryt toiseen palveluun).

– Poikani on syyllistynyt törkeään huumausainerikokseen. Hän on parhaansa mukaan pyrkinyt kantamaan vastuunsa ja selvittämään rikoksensa. Hän yrittää myös päästä eroon riippuvuudestaan ja saamaan suunnan ylös, Slunga-Poutsalo kirjoitti Twitterissä (siirryt toiseen palveluun).

– Kaikkeni tulen tekemään sen eteen, että poikani saisi uuden mahdollisuuden ja toivon että niin tekevät muutkin, Slunga-Poutsalo jatkoi.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa.

Katso sisältö Twitterissä

Slunga-Poutsalon aikuiselle pojalle luettiin syytteet useammasta törkeästä huumausainerikoksesta Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa viime perjantaina.

Haastehakemuksen mukaan 27-vuotiaan miehen epäillään tilanneen Hollannista vuosien 2019–2020 aikana yhteensä yli kilon amfetamiinia sekä pienempiä määriä muita huumeita ja myyneen niitä Tor-verkossa. Epäilty on tunnustanut esitutkinnassa tilanneensa huumeita Hollannista ja myyneensä niitä.

Syyttäjä vaatii noin kuuden vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta.