1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. huumausainerikokset

Kansanedustaja Riikka Slunga-Poutsalon aikuista poikaa epäillään törkeästä huumausainerikoksesta

Slunga-Poutsalo kertoi asiasta julkisesti perjantaiaamuna, kun Iltalehti oli uutisoinut kansanedustajan aikuisen pojan rikosepäilystä. Slunga-Poutsalo kirjoitti tekevänsä kaikkensa sen eteen, että hänen poikansa saisi uuden mahdollisuuden.

Riikka Slunga-Poutsalo (vasemmalla) kertoi poikansa rikosepäilystä perjantaiaamuna Twitterissä. Arkistokuva vuodelta 2019. Kuva: Pekka Tynell / Yle

Perussuomalaisten kansanedustaja Riikka Slunga-Poutsalon aikuista poikaa epäillään törkeästä huumausainerikoksesta.

Slunga-Poutsalo kertoi poikansa rikosepäilystä perjantaiaamuna Twitterissä pian sen jälkeen, kun Iltalehti oli uutisoinut asiasta (siirryt toiseen palveluun).

– Poikani on syyllistynyt törkeään huumausainerikokseen. Hän on parhaansa mukaan pyrkinyt kantamaan vastuunsa ja selvittämään rikoksensa. Hän yrittää myös päästä eroon riippuvuudestaan ja saamaan suunnan ylös, Slunga-Poutsalo kirjoitti Twitterissä (siirryt toiseen palveluun).

– Kaikkeni tulen tekemään sen eteen, että poikani saisi uuden mahdollisuuden ja toivon että niin tekevät muutkin, Slunga-Poutsalo jatkoi.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Slunga-Poutsalon aikuiselle pojalle luettiin syytteet useammasta törkeästä huumausainerikoksesta Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa viime perjantaina.

Haastehakemuksen mukaan 27-vuotiaan miehen epäillään tilanneen Hollannista vuosien 2019–2020 aikana yhteensä yli kilon amfetamiinia sekä pienempiä määriä muita huumeita ja myyneen niitä Tor-verkossa. Epäilty on tunnustanut esitutkinnassa tilanneensa huumeita Hollannista ja myyneensä niitä.

Syyttäjä vaatii noin kuuden vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta.