Autojen ikkunoita rikottu Uudessakaupungissa ja Kalannissa – poliisi pyytää havaintoja tekijöistä

Autojen ikkunoita on rikottu ilmeisesti ilma- tai kaasuaseella viime viikonlopun aikana. Poliisi pyytää havaintoja tekijöistä.

Kuva: Isto Janhunen / Yle

Lounais-Suomen poliisi tutkii vahingontekoja Uudessakaupungissa ja Kalannissa, jossa on viime viikonlopun aikana rikottu useista autoista ikkunoita.

Poliisin mukaan alkuviikkoon mennessä Lounais-Suomen poliisille on ilmoitettu rikotuista ikkunoista Merimiehenkadulla, Pohjoistullikadulla sekä Kalannista Pankkitiellä.

Autojen ikkunoiden lisäksi Uudenkaupungin keskustan alueella on rikottu pysäkkikatosten lasituksia. Suurin osa teoista on tapahtunut sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

– Rikkomisessa on käytetty tekovälineenä ilma- tai kaasuasetta, ja tekijä tai tekijät ovat todennäköisesti olleet liikkeellä autolla, kuvailee poliisi tietojaan.

Poliisi pyytää havaintoja ja tietoja tekoihin liittyvistä henkilöistä sekä heidän käyttämästään ajoneuvosta. Havainnot ja tiedot pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).