Kajaanin Hokki ryhtyy järjestämään Lammen loiskeita ja Kekrifestia – liikevaihdoksi kaavaillaan jopa 300 000 euroa

Nykykiekkoilussa menestyminen vaatii uusia keinoja käyttöönsä. Hokki Kainuu on perustanut tapahtumatuotantoja varten Hokki Events -nimeä kantavan yrityksen, jonka tarkoitus on järjestää tapahtumia ympäri vuoden.

Lammen Loiskeet ja KekriFest tapahtumat siirtyvät Kajaanin Hokin vastuulle. Kuva: Atte Mäläskä/ Kajaani Fest

Kajaanin Hokki tavoittelee vahvistusta taloudelleen ja jääkiekkoilun Mestiksen kärkisijoja yleisötapahtumien voimalla.

Hokki Kainuu on perustanut tapahtumatuotantoja varten Hokki Events -nimeä kantavan yrityksen, jonka liikevaihdoksi kaavaillaan jopa 300 000 euroa.

Tapahtumia on tarkoitus järjestää ympäri vuoden. Viidenkymmenen tapahtuman kärkinä ovat Lammen loiskeet ja Kekrifest. Hokki Kainuun varapuheenjohtaja Olli-Pekka Hyyryläinen arvioi, että nykykiekkoilussa menestyminen vaatii uusia keinoja käyttöönsä.

Hyyryläisen mukaan pelkällä jääkiekon myymisellä ja markkinoilla liikevaihto on rajattua. Hokin liikevaihto ei ole viimeisten vuosien aikana kehittynyt, mutta kustannukset nousevat jatkuvasti.

– Tähän ympärille pitää saada muuta liiketoimintaa, jolla voidaan varmistaa, että pelataan Mestis-jääkiekkoa.

Mestis-tason jääkiekko on Hokki Kainuun varapuheenjohtajan mukaan kallis laji, jonka operointiin tarvitaan rahaa. Hokki Kainuun tavoitteena on olla yksi Mestiksen parhaiten menestyviä joukkueita urheilullisesti ja taloudellisesti.

– Mainosmyynnillä saadaan osa, ja lisäksi pitää kehittää ympärille muita bisneksiä.

Lisää Kainuun uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.