1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Tampere

Tampereen keskustassa poliisioperaatio – poliisi: Tehtävä yksityisasunnossa

Hämeenkatu oli katkaistu joksikin aikaa. Poliisin mukaan tehtävä oli yksityisasunnossa eikä sivullisille aiheutunut vaaraa.

Poliisioperaatio Tampereella
Poliisioperaatio Tampereella

Tampereen keskustassa oli tänään sunnuntaina poliisioperaatio. Hämeenkatu oli hetken aikaa suljettu liikenteeltä.

Poliisi kertoo saaneensa tehtävän yksityisasuntoon kello 10.22 alkaen.

– Sivullisille ei aiheutunut vaaraa. Poliisilla ei ole asiassa muuta tiedotettavaa, Sisä-Suomen poliisi kertoo Twitterissä.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Myöhemmin poliisi kertoi Twitterissä, että se jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyntutkintana eikä siksi voi tiedottaa tutkinnan etenemisestä enempää. Lisäksi poliisi pyytää asiassa hienotunteisuutta omaisia kohtaan.

Paikalla olleen STT:n toimittajan mukaan Keskustoria ja Tampereen Teatteria vastapäätä oli lukuisia poliisiautoja ja ambulanssi. Poliisi oli varustautunut liivein ja kypärin.

Hämeenkatu oli puolenpäivän aikaan hetkeksi suljettu liikenteeltä. Aluksi katkaistiin jalankulku Hämeenkadun toisella puolella vastapäätä Tampereen Teatteria, ja sitten kaikki liikenne Hämeenkadulla teatterin ja Tempon talon välissä.

Tempon talon eli Hämeenkatu 15:n yläpuolella lensi drooni.

Aiemmin paikalle oli kertynyt kymmeniä ihmisiä, joita poliisi kehotti siirtymään Tampereen Teatterin kulmalta kauemmas Keskustorille.

Aamulehden (siirryt toiseen palveluun) mukaan liikenne pääsi jälleen kulkemaan alueella noin kello 12.10.

Juttua korjattu 11.10. kello 5.33: Lauantai korjattu sunnuntaiksi.