1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. liikenneonnettomuudet

Nuori matkustaja menehtyi auton ulosajossa Parkanossa

Poliisi tutkii perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtunutta onnettomuutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. 

Parkanossa tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä ulosajo, jossa menehtyi autossa matkustajana ollut nuori mies. Ulosajo tapahtui puolenyön aikaan Karttiperäntiellä.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että kolme autossa ollutta miestä kuljettettiin onnettomuuspaikalta Tampereelle sairaalaan. Yksi heistä menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Kaksi muuta autossa ollutta miestä, joista toinen auton kuljettaja, selvisivät tiettävästi suhteellisen lievillä vammoilla. Autossa olleet olivat iältään 17–20-vuotiaita.

Onnettomuus sattui Karttiperäntiellä, kun auto oli ollut tulossa Lylynevan suunnasta kohti Jaakkolankylää ja ajautunut kaarteessa ulos tieltä. Ulosajon jälkeen auto sinkoutui useiden kymmenien metrien päähän katolleen metsään.

Loukkaantuneita on päästy alustavasti puhuttamaan. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Poliisi tiedotti perjantaina sattuneesta onnettomuudesta maanantaina.

Lisää Pirkanmaan uutisia Ylen nettisivuilla ja Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.