Pohjanmaan TE-toimisto aloittaa työntekijöiden rekrytoinnin suorissa lähetyksissä

Ensimmäinen rekrytointilähetys on torstaina 14.10. Rekrytoivana yrityksenä on Osuuskauppa KPO. KPO hakee 150 työntekijää alkuvuonna 2022 avattavaan Liisanlehdon Prismaan Vaasassa.

Kuva: Antti Haanpää / Yle

Pohjanmaan TE-toimisto ottaa käyttöön liverekrytoinnin. Kysymys on suorista lähetyksistä, joita tehdään mm. avoimista työpaikoista. Työpaikkoja esitellaan työnantajaa haastattelemalla ja lähetystä katsova potentiaalinen työnhakija voi anonyymisti lähettää lähetykseen kysymyksiä.

Työ- ja elinkeinohallinnon yhteinen TE-live -palvelu otetaan ensimmäisen kerran käyttöön Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla tällä viikolla, kun Pohjanmaan TE-toimisto lähettää torstaina ensimmäisen rekrytointilähetyksensä. Rekrytoivana yrityksenä on Osuuskauppa KPO. KPO hakee 150 työntekijää alkuvuonna 2022 avattavaan Liisanlehdon Prismaan Vaasassa.

Työ- ja elinkeinohallinnon yhteinen TE-live -palvelu laajenee vuoden 2021 loppuun mennessä kattamaan koko Suomen.

- TE-livestä on hyvät kokemukset eri puolilta Suomea. Katsojapalautteissa on kiitelty mahdollisuutta esittää kysymyksiä sekä sitä, että lähetyksiin osallistuu rekrytoivien esimiesten lisäksi myös muita työntekijöitä. Työnantaja-asiakkaat ovat puolestaan tyytyväisiä sekä palvelun tuloksellisuuteen että helppouteen, johtaja Mika Palosaari kertoo Pohjanmaan TE-toimistosta.