Poliisi etsi varastettua tavaraa Kotkan Karhuvuoressa – iso operaatio herätti huomiota, mutta ei tuottanut tulosta

Useamman poliisin operaatio kiinnitti huomiota asuinkerrostalossa Karhuvuoressa. Taustalla on omaisuusrikos, mutta lauantai-iltana kiinniotetut henkilöt eivät liittyneetkään tapaukseen.

Kuva: Yle

Kotkan Karhuvuoressa suoritettu usean poliisin operaatio herätti laajasti huomiota lauantai-iltana.

Poliisi etsi anastettua omaisuutta, mutta sitä ei löytynyt. Poliisi teki etsintää parissa asunnossa ja talon varastotiloissa.

Poliisi otti kiinni kolme ihmistä ja kuulusteli heitä, mutta he eivät lopulta liittyneet tutkinnassa olevaan tapaukseen.

– Alkutietojen perusteella näytti siltä, että meillä oli aihetta ottaa henkilöt kiinni, mutta kun selvitettiin asiaa tarkemmin, niin selvisi, etteivät he liittyneet kyseiseen omaisuusrikokseen, rikoskomisario Mika Salminen Kaakkois-Suomen poliisista sanoo.

Poliisin etsimän omaisuuden rahallinen arvo ei ole merkittävä. Poliisin mukaan kadoksissa oleva omaisuus on kuitenkin luonteeltaan sellaista, että poliisi varautui operaatioon useamman poliisin voimin. Poliisi ei kerro etsittävästä omaisuudesta tarkemmin.

Rikosnimike on tällä hetkellä varkaus.

– Tutkinta jatkuu, mutta kyseisen osoitteen ja näiden ihmisten osalta asia on katsottu loppuunkäsitellyksi, Salminen sanoo.

Operaatiosta ei ollut vaaraa sivullisille tai talon muille asukkaille.