Vakava väkivallanteko Vantaalla – poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapahtuneesta

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeillä tapon yritys ja törkeä ryöstö.

Uhrilta oli väkivallanteon yhteydessä anastettu muun muassa puhelin, käsilaukku ja lompakko. Arkistokuva. Kuva: Timo Nykyri / Yle

Vantaan Jokiniemessä on tapahtunut keskiviikkona 10. marraskuuta vakava väkivallanteko hieman iltayhdeksän jälkeen. Uhri on saanut sairaalahoitoa vaativia hengenvaarallisia vammoja, poliisi tiedottaa (siirryt toiseen palveluun).

Poliisi sai hälytyksen noin kello 21.09 Jokiniemen Maanviljelijänkujalle. Ilmoituksen mukaan naista oli puukotettu eri puolille vartaloa.

Partion saapuessa oli paikalla sairaanhoidon henkilöstön lisäksi myös useita sivullisia henkilöitä.

– Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä tapon yritys ja törkeä ryöstö. Uhrilta oli väkivallanteon yhteydessä anastettu muun muassa puhelin, käsilaukku ja lompakko, kertoo tapauksen tutkinnajohtaja rikoskomisario Tero Tyynelä Itä-Uudenmaan poliisista.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja ja mahdollisia muita tapaukseen liittyviä tietoja puhelimitse numeroon 029 543 6442 tai sähköpostitse vakivalta.ita-uusimaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

– Erityisesti pyydämme tapahtuma-aikaan Lauri Korpisenkadun ja Tikkurilantien alueella vaaleaa keskikokoista koiraa ulkoiluttanutta henkilöä olemaan meihin yhteydessä ja kertomaan mahdollista havainnoistaan, Tyynelä sanoo.