Mies surmasi vanhempansa Vantaalla, epäilee poliisi – jäi kiinni auto-onnettomuuden yhteydessä

Lähes nelikymppisen miehen epäillään surmanneen vanhempansa Vantaalla. Hän jäi kiinni ajettuaan autolla ulos tieltä. Poliisilla oli tapauksen vuoksi laaja operaatio Vantaalla sunnuntaina.

Paikalle saapunut poliisipartio huomasi auton rekisterinumerosta sen liittyvän mahdollisesti aiemmin tapahtuneisiin kahteen henkirikokseen. Kuva: Juuso Stoor / Yle

Itä-Uudenmaan poliisi epäilee vuonna 1984 syntyneen miehen surmanneen noin 70-vuotiaat vanhempansa Vantaalla viikonloppuna. Mies jäi kiinni sunnuntai-iltana auto-onnettomuuden yhteydessä.

Hän oli ajanut autolla ulos tieltä ja paennut paikalta jalkaisin metsään. Sivullinen oli nähnyt tilanteen. Paikalle saapunut poliisipartio huomasi auton rekisterinumerosta sen liittyvän mahdollisesti aiemmin tapahtuneisiin kahteen henkirikokseen.

Sen myötä paikalle saapui paljon poliisipartioita. Mies löydettiin hetken päästä kävelemästä tien varresta, mistä hänet otettiin kiinni.

Miestä ei ole vielä kuulusteltu, joten teon motiivi ei ole selvillä. Tapauksen tutkinta on vasta alkuvaiheessa, joten poliisi harkitsee yhä epäiltyä rikosnimikettä.

– Kysymys on epäillystä henkirikoksesta, joten kyseeseen tulee murha tai tappo. Todennäköisemmin tappo saamiemme tietojen perusteella, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Itä-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys palvelee vuorokauden ympäri numerossa 040 517 4194.

Lisää aiheesta: